Over James

Begin 2021 start het verhaal van James Games. Uit een liefde voor games, begint hij met het verkopen van games. Zowel nieuwe als tweedehands games, zolang het maar goed en goedkoop is. Om zo niet alleen tevreden klanten te krijgen, maar zelfs fans. Want gewoon goed is niet goed genoeg.

Inruilen games
Games horen op disc. Dat hoort bij de hele ervaring van het gamen. Wat een ander voordeel hiervan is, is dat je ze weer in kan ruilen. Dit kan bij James Games als je langskomt op locatie in Amsterdam. Wij geven hoge inruilprijzen, zodat jij uiteindelijk heel goedkoop kan gamen. Je kunt ons een foto van je oude games whatsappen (0618772766) of mailen (info@james-games.nl), en wij sturen je de inruilprijs per game. 

Inruilen per post is ook mogelijk, dit is vooral interessant als je meerdere games tegelijk inruilt. Neem contact op voor de voorwaarden en handelswijze.

Verzenden
Wij versturen games door heel Nederland. Dit doen wij met PostNL. Altijd met Track&trace, zodat je je pakketje de hele weg kan volgen. Verzenden kost €2,99 bij bestellingen onder de €50,00 en is geheel gratis bij bestellingen vanaf €50,00.

Bezorgen in Amsterdam 
Woon je in Amsterdam? Dan kun je je order al gratis thuisbezorgd krijgen bij besteding vanaf €20,00. Dit doen wij zelf, op de fiets. Zodat jij goedkoop kan gamen en daarnaast ook nog eens aan het milieu denkt.

Weten wat je koopt
Wij werken alleen met echte foto's, allemaal zelf gemaakt. Zo weet je precies wat je koopt. Geen verrassingen met verkeerde hoesjes, die niet in je collectie passen. Mocht een game toch een keer een buitenlands hoesje hebben, dan vermelden wij dit altijd duidelijk. En mocht er toch nog iets niet duidelijk zijn, dan staan wij klaar om je vragen te beantwoorden.